fbpx

Livrarea Produselor

În fiecare zi puteți efectua comenzi online  non-stop – sau prin telefon între orele 09.00-20.00,  iar noi vom livra după cum urmează:

* Luni – Vineri: comenzile efectuate în aceeași zi dacă comanda este plasată până în ora 16:00.

* Comenzile primite sâmbăta și duminica se vor livra luni. Livrarea produselor este gratuită dacă comanda este de peste 350 Lei, iar pentru comenzile ce nu depăsesc 350 RON taxa de transport este de 19 Lei.

Toate prețurile afișate includ TVA.

Informații

Curierul este obligat să vă dea chitanță în momentul predării coletului și primirii banilor. În cazul în care nu primiți chitanță, vă rugăm să ne contactați.

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul nostru se realizeaza prin curier partener, în cel mult 72 de ore de la confirmarea și expedierea comenzii prin curier.
Livrarea coletului se face la adresa menționată de client în momentul plasării comenzii. Recepția coletelor se face în prezența reprezentantului firmei de curierat iar coletul se poate deschide doar după achitarea rambursului ! In momentul achitării trebuie sa primiți o CHITANȚA de la curier.

În colet produsele vor fi însoțite de factură fiscală.

https://bambam.ro/ nu este responsabilă pentru întarzieri sau anulări de livrări ale produselor comandate, dacă acestea sunt cauzate de motive independente de voința ale firmei noaste, care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform prevederilor legislației românești aplicabile și în vigoare în momentul confirmării comenzii.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrări vor putea fi înmânate clientului numai după reconfirmarea comenzii către un consultant de vânzari.

Metode de plată

Suntem bucuroși să vă putem oferi multiple metode de plată, in funcție de posibilitățile comercianților la care faceți dvs plata. În acest moment vă punem la dispoziție următoarele metode de plată, în funcție de opțiunile alese de comerciant:

plăți online

Card bancar

Este cea mai rapidă și mai ieftină metodă de plată care permite, în funcție de comerciant și de tipul cardului, plată prin puncte de loialitate cât și plată recurentă.

plăți online

Transfer bancar

Ordin de plată; Numerar la ghișeul băncii; Pentru efectuarea corectă a plații este obligatoriu să specificați codul menționat de noi în rubrica de pe ordinul de plată.

plăți online

Plata în rate

Selectați banca emitentă a cardului de credit pentru care aveți activat serviciul de plată in rate. Completați datele cardului și selectați numărul de rate dorit.

plăți online

Numerar la livrare

Produsele achizitionate de pe site-ul nostru se plătesc prin Ramburs numerar la livrare, la data recepționării coletului de la firma de curierat parteneră.

X